خودآگاهی هیجانی

۱۵۳/۰

۹۲۴/۱

۰۵۶/۰

روابط بین فردی

۳۷۸/۰

۴۳۶/۵

۰۰۰/۰

خوش بینی

۱۹۵/۰

۲۳۸/۲

۰۲۶/۰

احترام به خود

۱۴۹/۰

۷۹۸/۱

۰۷۴/۰

مسئولیت پذیری

۱۹۳/۰

۳۸۵/۲

۰۱۸/۰

همدلی

۲۱۲/۰

۵۹۱/۲

۰۱۰/۰

طبق جدول ۱۱-۴ برای آزمون این فرضیه از تحلیل رگرسیون چند متغیره به روش همزمان استفاده می‌کنیم. از نتایج آزمون تحلیل‌واریانس ]۰۱/۰>p ، ۵۴۵/۲۹  (۱) ۰۵/۰>p ، ۵۴۵/۲۹  (۱) [F می‌توان استنباط کرد که از بین ابعاد هوش هیجانی متغیرهای پیش‌بین مسئولیت پذیری وخوش بینی با متغیر ملاک عملکرد شغلی رابطه خطی معنی‌دار در سطح ۰۵/۰ وجود دارد و روابط بین فردی ، همدلی، مسئولیت پذیری وخوش بینی به طور معنی‌دار قادر به پیش‌بینی عملکرد شغلی می‌باشند . مجذور ضریب‌همبستگی چندگانه (ضریب تعیین) برابر با ۱۴۳/۰است ، این بدان معنی است که ابعاد فوق روی هم ۳/۱۴ درصد واریانس متغیر عملکرد شغلی را تبیین می‌کنند .

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

با مراجعه به ستون بتا ( ضرایب استاندارد رگرسیون) می‌توان استنباط کرد که از بین ابعاد هوش هیجانی روابط بین فردی ، بتای بزرگتری دارد (۳۷۸/۰)و پیش‌بین قوی‌تری برای عملکرد شغلی می‌باشد.
نکته : با توجه به اینکه پیش شرط گرفتن رگرسیون، همبستگی بین متغیر ها می باشد در آزمون فوق تنها ابعادی از هوش هیجانی مورد بررسی قرار گرفتند که با متغیر عملکرد شغلی همبستگی داشتند .
۳-۲-۴ فرضیه جزیی دو ابعاد مهارتهای ارتباطی بطور معناداری قادر به پیش‌بینی عملکرد شغلی می‌باشند

جدول ۱۲-۴- ماتریس همبستگی ابعاد مهارتهای ارتباطی و عملکرد شغلی

گوش دادن

توانایی دریافت و ارسال پیام

بینش نسبت به فرایند ارتباط

کنترل عاطفی

ارتباط توام با قاطعیت

عملکرد شغلی

۰۹۳/۰

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...