فایل ها درباره : طراحی پروسه چیـدن و بسته ... |
۴-۱۵-۱انتخاب مواد: …………………………………………………………………………………………………………..۶۲
۴-۱۵-۱-۱ پلاستیک ها: ……………………………………………………………………………………………………..۶۳
۴-۱۵-۱-۲ کاغذ و مقوا: ……………………………………………………………………………………………………..۶۴
۴-۱۵-۱-۳ کارتن: ……………………………………………………………………………………………………………..۶۶
۴-۱۵-۱-۴ بررسی قیمت: …………………………………………………………………………………………………۶۸
نتیجه گیری: ………………………………………………………………………………………………………………………۶۹
فصل پنجم: ایده و طرح و نتیجه گیری
و
۵- ۱ انتخاب طرح مناسب: ………………………………………………………………………………………………۹۲
۲-۵طراحی پرسنا: …………………………………………………………………………………………………………۹۴
۵-۳ طرح های برگزیده: …………………………………………………………………………………………………۱۰۰
۵-۴ انتخاب برند مناسب برای محصول: …………………………………………………………………………..۱۰۸
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۵-۵ انتخاب برند اصلی: ………………………………………………………………………………………………..۱۰۹
نتیجه گیری: ………………………………………………………………………………………………………………….۱۲۲
پیشنهادات و راه کار ها: ………………………………………………………………………………………………….۱۲۳
منابع و ماخذ: ……………………………………………………………………………………………………. ۱۲۴
چکیده انگلیسی : ………………………………………………………………………………………………. ۱۲۷
ز
فهرست جدول ها:
عنوان: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. صفحه
جدول شماره۳-۱(فرمول درصد آفت زدگی میوه توت فرنگی-روش آزمون) ……………………………………………………………………..۲۵
جدول شماره۴-۱(توسعه و تدابیر در طراحی محصول) ………………………………………………………………………………………………۳۰
جدول شماره۴-۲(حدود مجاز توصیه شده در خصوص نیروی کشیدن و هل دادن بار در راستای افقی ) ………………………………..۴۳
جدول شماره۴-۳(حدود مجاز توصیه شده در خصوص نیروی کشیدن و هل دادن بار در راستای عمودی ) …………………………….۴۴
جدول شماره۴-۴(سطح زیر کشت و میزان تولید توت فرنگی در نه کشور عمده تولید کننده جهان) …………………………………….۵۴
جدول شماره۴-۵(کشورهای عمده وارد کننده توت فرنگی) ……………………………………………………………………………………….۵۴
جدول شماره۴-۶ (ارزش صادرات محصول توت فرنگی) ……………………………………………………………………………………………۵۵
جدول شماره۴-۷(واردات توت فرنگی) ………………………………………………………………………………………………………………..۵۶
جدول شماره۴-۸(سهم محصول از واردات) ………………………………………………………………………………………………………….۵۷
جدول شماره۴-۹(مقایسه قیمت ) …………………………………………………………………………………………………………………….۵۹
ح
فهرست نمودارها:
عنوان: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..صفحه
نمودار شماره۲-۱(پایداری) ……………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲
نمودار شماره۲-۲(چرخه محصول پایدار) ……………………………………………………………………………………………………………..۱۳
نمودار شماره۴-۱(مکانیزاسیون برداشت) ……………………………………………………………………………………………………………..۳۷
نـمـودار شمـاره۴-۲(مکانیزاسیـون پـس از برداشـت) ……………………………………………………………………………………………۳۸
ط
فهرست شکل ها:
عنوان: ……………………………………. …………………………………….. ……………………………………………………………………………..صفحه
شکل ۱-۲(محصول پایدار) ………………………………………………………………………………………………………………………………………۱۴
شکل۲-۲(محصول ارگانیک) …………………………………………………………………………………………………………………………………….۱۷
شکل ۳-۱(بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی) ………………………………………………………………………………………………۱۹
شکل ۳-۲(بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی-نمونه تصادفی) ……………………………………………………………………………۲۰
شکل ۴-۱( بررسی پروسه چیدن همراه با مکان جغرافیایی کاشت محصول) …………………………………………………………………………۳۱
شکل ۴-۲( بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی در کشور های توسعه یافته) ………………………………………………………….۳۲
شکل ۴-۳( بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی در کشور های توسعه یافته ) …………………………………………………………۳۳
شکل ۴-۴( ماشین برداشت مکانیزیسیون توت فرنگی) …………………………………………………………………………………………………..۳۴
شکل ۴-۵( بررسی اختراعات صورت گرفته در راستای چیدن و بسته بندی توت فرنگی) ………………………………………………………..۳۵
شکل ۴-۶( بررسی اختراعات صورت گرفته در راستای چیدن و بسته بندی توت فرنگی) ………………………………………………………..۳۶
شکل ۴-۷( بررسی اختراعات صورت گرفته در راستای چیدن و بسته بندی توت فرنگی) ………………………………………………………..۳۷
شکل۵-۱ (نمونه پروسه موجود) …………………………………………………………………………………………………………………………۹۴
شکل۵-۲(نمونه بسته بندی های موجود) ……………………………………………………………………………………………………………..۹۵
شکل۵-۳(طراحی پرسنا برای مصرف لوکس) ……………………………………………………………………………………………………….۹۶
شکل۵-۴(طراحی پرسنا برای مصرف خانوار) ………………………………………………………………………………………………………۹۷
شکل۵-۵(طراحی پرسنا برای مصرف کارخانه) …………………………………………………………………………………………………..۹۸
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1400-09-29] [ 09:09:00 ق.ظ ]
|