منابع پایان نامه کارشناسی ارشد تعیین مؤلفه های ... |
۳۲/۳
۲۳/۱
۳۷/۰
جدول ۴-۱۲، نشان میدهد شاخصهای میانگین و انحراف استاندارد برای هر یک از مولفههای مدیریتی، روانشناختی، اقتصادی، آموزشی و سیاستگذاری به ترتیب برابر، ۲۵/۱ ± ۴۵/۳، ۲۳/۱ ± ۳۲/۳، ۸۶/۰ ± ۹۹/۳، ۹۳/۰ ± ۷۱/۳ و ۰۳/۱ ± ۷۷/۳ است. بر اساس درصد ضریب تغییرات به دست آمده مولفههای مدیریتی(۱۹ درصد) کمترین و مولفههای روانشناختی(۳۷ درصد) بیشترین پراکندگی را داشته است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
بخش دوم: آمار استنباطی
در این بخش جهت پاسخ به سوالهای پژوهش از تحلیل عاملی استفاده خواهد شد. تحلیل عاملی را میتوان یکی از تکنیکهای تقلیل داده دانست که تعداد زیادی از متغیرهای تحقیق را به مجموعه کوچکتری از عاملهای مهم تبدیل می کند، به طوری که اطلاعات ضروری موجود در متغیرها را خلاصه می کند. از آنجا که در این پژوهش تعیین مولفههای ترویج بازاریابی گل و گیاه زینتی با بهره گرفتن از پرسشنامه مورد بررسی قرار میگیرد، لذا در این بخش کوشیده شده است تا با بهره گرفتن از این تکنیک(تحلیل عاملی)، ابعاد پنهان در سوالات مورد واشکافی و بررسی قرار گیرند تا مشخص گردد که کدام یک از مولفههای مدیریتی، روانشناختی، اقتصادی، آموزشی و سیاستگذاری، در ترویج بازاریابی گل و گیاه زینتی تاثیر گذار میباشند. جدول ۴-۱۳، نتایج آزمون بارتلت را جهت تشخیص کفایت حجم نمونه برای عاملی شدن را نشان میدهد:
جدول ۴-۱۳: آزمون KMO and Bartlett’s
شاخصهای آزمون
مقادیر محاسبه شده
مقدار آماره کیزر، مایر و آلکین(kmo)
۸۵۴/۰
مقدار آماره بارتلت
۴۳۵/۴۵۴۳
درجه آزادی
۵۲۸
سطح معناداری (.sig)
۰۰۰/۰
چنان که از جدول ۴-۱۳، بر میآید، اندازه نمونه برای عاملی شدن کفایت میکند، مقدار آماره KMO، برابر با ۸۵۴/۰ بدست آمده است که چون از ۵/۰ بیشتر است، در سطح قابل قبولی است و نشان میدهد که دادهها از قابلیت لازم برای تحلیل عاملی شدن برخوردار میباشند. از طرفی سطح معناداری نیز ۰۰۰/۰ محاسبه شده است که نشان از توانایی عاملی بودن دادهها از سوی آماره بارتلت میباشد، یعنی سوالهای مطرح شده برای هر یک از مولفهها، میتوانند عامل مورد نظر را به خوبی سنجیده و آن را شناسایی نمایند. لذا استفاده از تحلیل عاملی برای شناسایی ساختار مجاز است.
جدول ۴-۱۴: کل واریانس تبیین شده بوسیله راه حل تحلیل عاملی قبل از چرخش
عاملها
مقادیر ویژه اولیه
مجموع ضرایب عوامل دوران(چرخش) یافته
درصد واریانس تبیین شده
درصد واریانس تجمعی تبیین شده
درصد واریانس تبیین شده
درصد واریانس تجمعی تبیین شده
آموزشی
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1400-09-29] [ 11:09:00 ق.ظ ]
|