منابع تحقیقاتی برای نگارش پایان نامه تاثیر شدت تمرین مقاومتی روی ... |
سه نوبت
مدت استراحت بین ست
۱-۳دقیقه
حرکات تمرین
اسکوات دستگاه، پرس پا دستگاه، جلوران دستگاه، ساق پا دستگاه، پشت پا، پرس سینه دستگاه، سیم کش قایقی، جلو بازو دستگاه، پشت بازو دستگاه وپرس شانه دستگاه
۳-۷- اندازه گیری غذایی دریافتی
قبل از هر تست از آزمودنی ها خواسته شد که با بهره گرفتن از فرم یاد آمد خوراک غذایی دریافتی شان را به مدت ۳ روز( دو روز در طول هفته و یک روز در آخر هفته) یادداشت کنند(Driskel and Wlinsky,2011,4-124). به آنها آموزش داده شد که همه آیتم ها، مقدار و وعده های غذای خورده شده را در طول این سه روز یادداشت نمایند. آنالیز ثبت خوراک آزمودنیها توسط کارشناس ارشد تغذیه با بهره گرفتن از نرم افزار تغذیه FPN4جهت مشخص شدن انرژی دریافتی و مقدار دریافتی درشت مغذیها(پروتین، چربی و کربوهیدرات) انجام شد.
۳ – ۸ – روش های آماری
داده ها با بهره گرفتن از نرم افزارSPSS ورژن ۱۷آنالیز شدند. با بهره گرفتن از آزمون کلوموگروف اسمیرونوف وآزمون لون به ترتیب نرمال بودن و همگنی داده ها محاسبه شد. جهت بررسی تفاوتهای واریانسهای درون گروهی وبین گروهی از آزمون آنالیز واریانس با اندازه گیریهای مکرر استفاده شد، در صورت برآورده نشدن فرض کرویت ماخلی جهت تفسیر داده ها از اصلاحیه گرین هاوس گزر استفاده شد. همچنین ازآزمون بانفرونی جهت تعیین معنی داری درون گروهی وبین گروهی استفاده گردید. برای بررسی تفاوت میانگین متغییرها در پیش آزمون از آزمون آنوا یک طرفه استفاده شد. همچنی از آزمون همبستگی پیرسون برای بررسی رابطه بین قدرت و استقامت عضلانی با نشانگران آنزیمی و غیر انزیمی عملکرد کبد استفاده شد. سطح معنی داری همه تستها p0.05 در نظر گرفته شد.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
فصل چهارم
تجزیه وتحلیل یافته های پژوهش
۴-۱-مقدمه
در این فصل اثر هشت هفته تمرینات مقاومتی با شدتهای مختلف(۳۰%،۵۰% و ۷۰% یک تکرار بیشینه) روی نشانگران آنزیمی(ALT,AST,GGT,ALP) وغیرآنزیمی(TB,ALB)در مردان چاق مورد بررسی و تحلیل آماری قرار میگیرد. آزمونهای کلوموگروف-اسمیرینوف و لون به ترتیب برای بررسی توزیع طبیعی و همگن بودن داده ها استفاده شده اند. آزمونANOVA یک راهه برای بررسی تفاوتها در خط شروع و آزمون تحلیل واریانس با اندازه گیریهای مکرر و آزمون تعقیبی بونفرونی جهت بررسی تغییرات ایجاد شده در میان آزمون و پس آزمون و تغییرات بین گروه ها به کار گرفته شده اند. همچنین وجود رابطه بین شاخص های آمادگی جسمانی با نشانگران آنزیمی از طریق آزمون همبستگی پیرسون بررسی گردید.
۴-۲- ویژگیهای توصیفی و فیزیکی آزمودنیها در شروع پژوهش
اطلاعات توصیفی و ویژگیهای فیزیکی آزمودنیها در جدول۴-۱ نشان داده شده اند.
جدول۴-۱اطلاعات توصیفی و ویژگیهای فیزیکی آزمودنیها در شروع پژوهش
متغییر
کنترل
(n=8)
تمرین(۱)
(n=8)
تمرین(۲)
(n=8)
تمرین(۳)
(n=8)
Pتست آنوا
P تست لون
Pتست
کلوموگروف اسمیرونوف
سن(سال)
۳۷/۳۶
(۶/۵)
۲۵/۳۶
(۸/۵)
۵/۳۷
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1400-09-29] [ 08:48:00 ق.ظ ]
|